Voor een mobilhome met alles erop en eraan helpen wij u verder.

Huur een mobilhome bij ons en beleef een onvergetelijke vakantie.

Vergeet de stelling dat u enkel in dure hotels in stijl kan reizen. Als u een mobilhome bekijkt die wij te huur aanbieden dan zal u meteen opmerken dat deze manier van reizen niet zal moeten onderdoen. Integendeel, u bezit over nog meer vrijheden dan op een hotelkamer. U plaatst uw mobilhome op de mooiste plekjes en geniet van de mooiste avonden. De ene dag verkent u een wereldstad en de andere dag rijdt u door uitgestrekte landschappen.

Een mobilhome uit onze firma heeft alles in huis om u dit allemaal te bieden. In de rijcabine zijn er vier ruime rijplaatsen beschikbaar zodat het aangenaam rijden is en iedereen kan meepraten tijdens de rit. Om te slapen, is er zelfs mogelijkheid tot het creëren van vijf slaapplaatsen. Het rijden voor de chauffeur wordt nog aangenamer gemaakt door de parkeersensoren, elektrische spiegels en cruise control voor langere afstanden. De tocht of het uitrusten op een kampeerplaats wordt nog beter met de ingebouwde radio en cd-speler met USB-aansluiting.

Onze mobilhomes zijn trouwens volledig in orde met de meest recente veiligheidsnormen. Zo is een voertuig onder andere uitgerust met airbags, centrale vergrendeling en ABS. Voor de huur van de mobilhome beschikken wij over verschillende prijzen. Wij houden rekening met het seizoen wanneer u een mobilhome huurt. Vanaf 380 euro kan u al een volledig weekend van andere oorden genieten.

Met de mobilhome bepaalt u hoe u reist:

  • een mobilhome met alle rijcomfort
  • veilig over de baan door alle landen
  • ruime slaapgelegenheden
  • variërende prijzen

Bel ons nu voor een mix van een hotel- en kampeervakantie.

Contacteer ons!011/96 06 81