Reizen zal nog nooit zo relaxerend geweest zijn.

Om een motorhome te huren komt u altijd naar Hasselt.

Blijf niet twijfelen met uw reisplan om met een motorhome door één of meerdere landen te trekken. Als u een motorhome komt huren bij ons bedrijf in de buurt van Hasselt dan houdt niets of niemand u nog tegen. U zal meteen de vrijheden en de charmes ontdekken in combinatie met een luxueuze hotelkamer. Dit maakt dat u het beste van beide werelden meeneemt op uw vakantie.

Bij ons kan u een motorhome huren waarin vier personen royaal kunnen verblijven. Met ons bedrijf in de omgeving van Hasselt geven wij u alle inlichtingen hoe u alle comfort uit het voertuig kan halen. De motorhome is dus perfect geschikt voor een gezin met twee kinderen die er eens goed willen op uittrekken. Voor de kinderen is alle ruimte aanwezig voor een leuke vakantie en ook de ouders kunnen genieten met alle aanwezige faciliteiten.

Uiteraard mag u een motorhome komen huren als u met twee koppels op reis wil gaan. Ook een gezin met één kind of een koppel op zich kan een voertuig komen huren. U trekt zonder problemen van dorp naar dorp en overnacht waar u het wil. Als u tussen grotere steden wil reizen of meer de landelijke natuur opzoekt, het kan allemaal met een motorhome van Boda Motorhome Verhuur. U plaatst het voertuig op een gezellige locatie en u geniet meteen van de vakantie waar u het wil.

Op vakantie met de motorhome wordt kinderspel:

  • motorhome tot vier personen
  • volledig uitgerust
  • om naar steden te trekken of in de natuur op vakantie te gaan

Bel ons nu voor de scherpe prijsvoorwaarden om een motorhome te huren.

Contacteer ons!011/96 06 81