Reizen in stijl en met volledige vrijheid.

Voor een kwalitatieve motorhome verhuur denkt u meteen aan ons.

Wie nog nooit op reis is geweest met de mobilhome moet het beslist eens proberen. U zal snel overtuigd zijn van de vele voordelen tijdens uw tocht. Uiteraard is niet iedereen onmiddellijk in staat om zo’n voertuig aan te kopen of om te stallen wanneer het niet gebruikt wordt. Daarvoor bieden wij de perfecte oplossing. Met onze dienst verhuur kan u een motorhome huren voor de periode die u het meest past. U kan tegen een budgetvriendelijke prijs aan uw vakantie beginnen die u volledig zelf plant.

Om u de vakantie van uw dromen te bezorgen, selecteerden wij voor u de beste kwaliteit. U zal rondrijden met een motorhome waar alle comfort en accessoires aanwezig zullen zijn. Het hoeft natuurlijk niet de eerste maal te zijn dat u met een motorhome op reis vertrekt. Ook mensen die eerder het genot van een motorhome al ontdekten, kunnen op ons een beroep doen voor het verhuur.

Wij doen er alles aan zodat u als klant niets te kort komt tijdens uw welverdiende vakantie. Daarom zorgen wij ervoor dat alle papieren geregeld zijn, dat alle faciliteiten aan de wagen perfect functioneren en dat de motorhome in een topconditie is. Door bij ons te huren, zal u nooit voor verrassingen komen te staan. 

Laat u verleiden door met de motorhome op reis te gaan:

  • wij geven u alle nodige informatie
  • een motorhome van de hoogste kwaliteit
  • alle faciliteiten aanwezig zoals op hotel
  • aan heel scherpe prijzen

U hoeft enkel aan vakantie te denken als u ons contacteert voor het huren van een motorhome.

Contacteer ons!011/96 06 81